Levering en verzending

Wij zorgen dat het pakketje gratis bij jou thuis bezorgd wordt

Voor bijna alle dagen geldt: vandaag voor 23:59 besteld = morgen in huis.

Hieronder kun je zien wanneer jouw pakketje wordt bezorgd (Nederland).

Hieronder kun je zien wanneer jouw pakketje wordt bezorgd (België).

Wij streven ernaar om jouw pakket op de beloofde dag te bezorgen en in ongeveer 98% van de gevallen slagen we hierin. Echter, vanwege soms hoge drukte of een fout bij de koeriersdienst, kan de levering van jouw pakket enige vertraging oplopen. Helaas hebben wij geen invloed op het versnellen of beïnvloeden van dit proces. Raadpleeg jouw track & trace code voor de meest recente informatie over de status van jouw bestelling.

Je kunt het pakket volgen via de Track & Trace code. Deze ontvang je op de mail van ons nadat je de bestelling hebt geplaatst.

Is jouw pakketje niet bezorgd?

Geen paniek, we lossen het samen op. Komt goed. 

Het is erg vervelend dat je pakket niet is bezorgd en daarvoor bieden we onze excuses aan. Hier zijn enkele stappen die je kunt ondernemen:

  1. Controleer de Track & Trace code van je zending. Deze code heb je via e-mail ontvangen. In de Track & Trace informatie vind je meer details over de zending, inclusief eventuele wijzigingen in de bezorgtijd of alternatieve afleverpunten.
  2. Verifieer het afleveradres. Controleer of het bezorgadres en de postcode correct zijn ingevoerd.

  3. Informeer bij je buren. Als je niet thuis was toen de bezorging plaatsvond, is het mogelijk dat het pakket bij je buren of bij een afhaalpunt is afgeleverd. Dit wordt vaak aangegeven in de Track & Trace informatie, maar helaas niet altijd.

  4. Als de Track & Trace geen duidelijkheid biedt, neem dan contact met ons op.

Bestellingen via Bol.com

Indien je een product van ons via Bol.com hebt besteld, raden we je aan contact op te nemen met de klantenservice van Bol.com. Onze producten worden verzonden via de verzendservice van Bol.com en zij regelen de verzending naar jou. Zij hebben meer inzicht in je zending en kunnen je beter helpen dan wij.