Het verhaal van MiRi

Wist je dat we 85% van onze tijd thuis doorbrengen?

In een wereld waar het hectische tempo en de dagelijkse stress je vaak inhalen, vinden wij dat jouw huis en persoonlijke spullen een bron van rust en gemak moeten zijn. Daarom hebben we bij MiRi een exclusieve collectie home-artikelen en persoonlijke accessoires samengesteld die niet alleen functioneel en duurzaam zijn, maar ook een tintje elegantie en luxe aan je leven toevoegen.

Duurzaamheid is geen bijzaak voor ons, het is een belofte. Elk MiRi-product is ontwikkeld met aandacht voor het milieu en onze samenleving. Wij geloven dat luxe hand in hand kan gaan met verantwoordelijkheid, en dat jouw keuzes een positieve impact kunnen hebben. Er zijn genoeg multinationals die de wereld kapot maken om maar meer geld te verdienen. MiRi is een klein Nederlands merk met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

Stap in de wereld van MiRi, waar elke aankoop een stap is naar een leven van stijl, comfort en bewuste luxe. Voel je thuis, voel je begrepen, voel je bijzonder. Welkom bij MiRi, waar we meer bieden dan alleen producten - we bieden ervaringen die een leven lang meegaan. Design je leven met MiRi.

Missie

Bij MiRi streven we ernaar om elk huis te verrijken met zorg ontworpen, duurzame en functionele home-artikelen en persoonlijke accessoires. Wij geloven dat kwaliteitsproducten, met een mix van stijl en praktische elegantie, de dagelijkse ervaringen van onze klanten kunnen verbeteren, comfort kunnen bieden en een vleugje luxe aan hun levensstijl kunnen toevoegen. Wij zetten ons in voor duurzaamheid, door producten aan te bieden die niet alleen lang meegaan, maar ook een positieve impact hebben op onze wereld, waarbij we de ethiek van zorg voor onze gemeenschap en planeet in elke stap van ons proces opnemen.

Visie

Onze visie is om een toonaangevend merk te worden dat synoniem staat aan innovatieve, duurzame en stijlvolle home-artikelen en persoonlijke accessoires. We zien een toekomst waarin MiRi-producten in elk huishouden aanwezig zijn, en bijdragen aan een leven dat even rijk is aan comfort als aan bewust leven. We willen een gemeenschap van tevreden klanten opbouwen die zich geïnspireerd voelen door de kwaliteit en esthetiek van onze producten, en die waarde vinden in de luxe en duurzaamheid die ze brengen. Door voortdurend te innoveren en ons aanbod te verbeteren, streven we ernaar om aan de veranderende behoeften en verlangens van onze klanten te voldoen, terwijl we trouw blijven aan onze kernwaarden van duurzaamheid, kwaliteit en elegantie.